1. Home
  2. https

https

SSL/TLS på Loopia

Denna guide går igenom hur du installerar kommersiella SSL på din domän på Loopia. Du kan antingen köpa ett SSL-certifikat... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Loopia

Lägga upp eget SSL/TLS-certifikat

Om du redan har ett certifikat från tex Lets Encrypt kan du istället för att köpa ett nytt bara ladda upp... [...]

Läs mer … from Lägga upp eget SSL/TLS-certifikat

WordPress: Flytta all trafik till https (SSL/TLS)

I denna guide förklarar vi hur du enkelt uppdaterar alla länkar i din WordPress att gå via det säkrare protokollet... [...]

Läs mer … from WordPress: Flytta all trafik till https (SSL/TLS)

SSL/TLS på Windows

På vår Windows-plattform har du som kund automatiskt SSL påslaget. SSL-certifikaten som installeras är Lets Encrypt men du kan om... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Windows

Vanliga frågor och svar om Let’s Encrypt hos Loopia

Behöver jag aktivera SSL via Let’s Encrypt i Loopia Kundzon?Du behöver inte aktivera funktionen i ditt konto utan direkt när... [...]

Läs mer … from Vanliga frågor och svar om Let’s Encrypt hos Loopia