1. Home
  2. Webbhotell
  3. Vilket abonnemang ska jag välja

Vilket abonnemang ska jag välja

Vi får in många frågor liknande: Får ett företag beställa ett Privatpaket eller en privatperson beställa ett Företagspaket samt vilket abonnemang kan en ideell organisation välja?

Namnen på våra webbhotellspaket är just namn. De hänger kvar sen Loopia startade och då var det större skillnad mellan de olika paketen.

Vi har inga begränsningar på vem som får beställa och inneha våra webbhotellspaket, man väljer helt enkelt det paket som man tycker passar en bäst.

Privatpaketet är dock anpassat för privatpersoner och mindre företag medan Företagspaketet är anpassat för medelstora företag och organisationer.

Mer information om skillnaden på våra paket hittar du här.