1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Verifiera din e-postadress

Verifiera din e-postadress

När du innehar en ngTLD eller gTLD-domän hos oss, Loopia, behöver du verifiera den e-postadress som är angiven som registrant-kontakt på whois.

Det är ett krav från ICANN, att vi verifierar uppgifterna som är angivna på domännamnet.
Det gäller vid nyregistrering, WhoIs-uppdatering, efter transfer till oss samt efter överlåtelse, om E-postadressen inte tidigare verifierats. Du kommer då att få ett e-postmeddelande från vår samarbetspartner Ascio där du ombeds klicka på en länk för att verifiera e-postadressen. Meddelandet skickas med från adressen info@loopia.com och länken börjar med https://registrant-verification.com/RegistrantVerification/?sessionId=

Detta behöver man göra en gång per e-postadress hos oss och direkt efter att verifieringen utförts kommer domänen/domänerna att kunna användas som vanligt.