Var står era servrar?

Våra servrar står i vår serverhall i Västerås. Denna serverhall är särskilt anpassad för oss, och har flera separata internetanslutningar, ordentliga strömbackuper (dubbla nätmatningar, UPS:er och dieselbackup), kyla, larm och övervakning dygnet runt.

Undantaget är våra VPS:er som står i Tjeckien hos vårt systerbolag Active24, samt Office 365 och Loopia Sitebuilder som hanteras av tredjepartsleverantörer.

Vi har även anycast-noder för DNS på ett flertal platser runtom i världen för säkrare och snabbare DNS-hantering.