Radera domän

Uppsägning av ett eller flera domännamn

En uppsägning av ett domännamn kan göras på något av följande sätt:

1. Logga in i kundzonen, klicka på domännamnet du vill säga upp och sedan på antingen
    • Deaktivera domän för att stänga av ytterligare förnyelser av domännamnet
    • Ta bort domän för att även ta bort domännamnet (inklusive tillhörande DNS-inställningar, webbfiler och e-postkonton) från kundzonen.
  2. Låt bli att betala fakturan/påminnelsen för som gäller domännamnet. Domännamnet kommer då automatiskt avregistreras och tas bort från kontot.

Om du har deaktiverat ett domännamn men ångrar dig klickar du på det i kundzonen och sedan på Ångra uppsägning.