1. Home
  2. Loopia Sitebuilder (Äldre versioner)
  3. Sitebuilder: Hur kopierar man en sida?

Sitebuilder: Hur kopierar man en sida?

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23

Om du vill göra en fullständig kopia av en specifik sida så är det med hjälp av valet ”Kopiera” som du gör det.
Att duplicera en sida kan även vara bra om du vill ”experimentera”, och samtidigt ha en kopia att gå tillbaka till om du ångrar dig.

Så här går det till:

1. Navigera till en sida som du vill kopiera
  2. Gå in under fliken ”Sida” och välj ”Kopiera”. Se steg 1 och 2 nedan.ads
  3. En dialogruta där du kan ange namnet på kopian och sidans rubrik dyker då upp. Här finns även alternativen att visa eller inte visa den i navigeringen, samt att lösenordsskydda sidan. Efter att du gjort dina val här så klickar du bara på ”OK” för att skapa kopian.3
  4. Kopian är nu skapad. Om du valde att inte visa den i navigeringen så kan du nå den genom rullistan under fliken ”Sida”. Se bilden nedan:ss+(2015-11-03+at+02.35.57)