Flera domännamn i samma konto

Du kan samla obegränsat antal domännamn i samtliga abonnemang som vi erbjuder. För att lägga till ytterligare ett domännamn i ditt konto så klickar du på Köpa eller lägga domännamn > Köp nytt domännamn

Om du redan råkat beställa fler domännamn i olika konton så kan du välja att slå samman dina konton till ett förutsatt att det är samma ägare på båda konton, genom att klicka på Kontoinställningar > Slå ihop konton.