1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Flera domännamn i samma konto
  1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Flera domännamn i samma konto

Flera domännamn i samma konto

Du kan samla obegränsat antal domännamn i samtliga abonnemang som vi erbjuder. För att lägga till ytterligare ett domännamn i ditt konto så klickar du på Köpa eller lägga domännamn > Köp nytt domännamn

Om du redan råkat beställa fler domännamn i olika konton så kan du välja att slå samman dina konton till ett förutsatt att det är samma ägare på båda konton, genom att klicka på Kontoinställningar > Slå ihop konton.

Här anger du kundnummer, användarnamn samt lösenord och klickar sedan på Genomför. Observera att du först behöver kontrollera så att det är samma ägare (org./personnummer) på dessa konton innan sammanslagningen. Du kan kontrollera ägare under Kontoinställningar >  Kontoinnehavare.

Notera att det inte är möjligt att slå ihop två stycken webbhotellkonton med varandra. Om du vill göra detta kontaktar du oss på supporten.

Det är ej heller möjligt att slå ihop två konton där ett eller båda av kontona har funktionen ”Tillåt endast inloggning via BankID” aktiverat, användarnamn och lösenord krävs för att kunna slå ihop dina konton.