Erbjuder ni autogiro eller e-faktura?

I dagsläget erbjuder vi e-faktura för företag som använder sig av Peppol Network, dock erbjuder vi ej autogiro som betalningsmetod.

I den här guiden ser du hur du kan registrera dig för utskick av e-fakturor via kundzonen.

1. Logga in i [Loopia Kundzon]

2. I kundzonens meny till höger finner du Kontoinställningar, klicka på detta alternativ.

3. I det nya fönster som öppnas finner du Kontoinnehavare, klicka på detta alternativ.

4. Scrolla ned till Fakturera via och klicka på redigera Peppol-inställningar.

5. Fyll i era faktureringsuppgifter och tryck sedan på Spara

6. Klart! Registreringen färdigställs inom 3-7 dagar och då ändras faktureringsmetoden till e-faktura.