Boost (beta) – WordPress

Boostplattformen är optimerad att fungera bra med WordPress. Din WordPress sida ska fungera automatiskt efter en flytt till plattformen, men i vissa fall kan vissa inställningar behöva ändras beroende på hur sidan är uppbyggd.

Information om hur WordPress fungerar med de olika cachelösningarna på plattformen hittar du här:

Nedan listas några vanliga problem eventuella lösningar. Skulle du upptäcka något som inte listas här kan du maila beta@loopia.se och berätta.

WordPress multisite med underkataloger

Om du kör ett WordPress-nätverk och använder underkataloger som struktur behöver en inställning göras för att sidan ska fungera korrekt. Detta kan idag endast göras av supporten, men kommer i framtiden kunna göras direkt i kundzonen.

Wordfence

För att aktivera brandväggen i Wordfence behöver inställningen “auto_prepend_file” ändras till “wordfence-waf.php”. Detta kan idag endast göras av supporten, men kommer i framtiden kunna göras direkt i kundzonen.

WPML

I WPML-versioner innan än 3.7.0 satt tillägget nya cookies vid varje sidförfrågan vilket gjorde att sidcachen aldrig var aktiv. För att lösa detta behöver du uppdatera till version 3.7.0 eller senare.