1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. LoopiaDNS med dynamisk IP

LoopiaDNS med dynamisk IP

Med LoopiaDNS kan du som har en dynamisk IP-adress på ett enkelt sätt ha din egen server kopplad till ditt domännamn. LoopiaDNS har stöd för DynDNS protokollet vilket gör att de flesta applikationerna som är skrivna för DynDNS fungerar med LoopiaDNS.

Med en DNS-klient installerad på din dator kommer den att känna av så fort du blir tilldelad en ny IP-adress. Klienten kommer då att skicka den nya IP-adressen till LoopiaDNS som kommer att uppdatera våra DNS-servrar så att din dator blir nåbar via ditt domännamn.

Loopia kan ej garantera stöd för alla tillgängliga DynDNS klienter. Vi har dock testat några av alla tillgängliga klienter, som i dåvarande version fungerar. Du hittar information om dessa klienter på: