1. Home
  2. windows

windows

PowerShell

Denna guide visar hur du med hjälp av PowerShell kan dynamiskt uppdatera din domäns DNS här på Loopia. #Your info... [...]

Läs mer … from PowerShell

SSL/TLS på Loopia

Denna guide går igenom hur du installerar kommersiella SSL på din domän på Loopia. Du kan antingen köpa ett SSL-certifikat... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Loopia

Ansluta till LoopiaVPS

När du har valt och installerat en distro kan du ansluta dig till din VPS, förslagsvis via SSH, Secure Shell.... [...]

Läs mer … from Ansluta till LoopiaVPS

Flytta till Windows-plattformen

Observera att du behöver ha ett Företagspaket eller Företagspaket Plus för att kunna placera din hemsida på vår Windows-plattform. Gör... [...]

Läs mer … from Flytta till Windows-plattformen

Windows anslut via FTP

Om din webbsida ligger på vår Windows-plattform behöver du följa denna guide för att se hur du ansluter via FTP... [...]

Läs mer … from Windows anslut via FTP

SSL/TLS på Windows

På vår Windows-plattform har du som kund automatiskt SSL påslaget. SSL-certifikaten som installeras är Lets Encrypt men du kan om... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Windows