1. Home
  2. Felsökning

Felsökning

Egen errorlog

Med hjälp av .htaccess är det möjligt att själv välja var errorloggen ska sparas. Exemplet nedan sparar loggfilen, httpd-error.log ett... [...]

Läs mer … from Egen errorlog

Felsidor

När en webbserver inte kan leverera en viss sida så genererar den ett felmeddelande. Det kan bero på att sidan... [...]

Läs mer … from Felsidor

Directory Listing Denied

Om du får detta felmeddelande i din webbläsare när du besöker din webbplats så saknas förmodligen en index-sida. Windows-plattformen För... [...]

Läs mer … from Directory Listing Denied

Kan ej skicka e-post

Om du kan ta emot men ej skicka e-post via ditt e-postprogram/smartphone har du troligen inte korrekt inställningar gällande server... [...]

Läs mer … from Kan ej skicka e-post