1. Home
  2. Webbhotell
  3. Directory Listing Denied
  1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. Directory Listing Denied

Directory Listing Denied

Om du får detta felmeddelande i din webbläsare när du besöker din webbplats så saknas förmodligen en index-sida.

Windows-plattformen

För vår nya .NET-plattform så gäller följande index-sidor i den ordning som de används (ej skiftlägeskänsligt):

1. default.htm
  2. default.asp
  3. index.htm
  4. index.html
  5. default.aspx

UNIX-plattformen

För våra UNIX-servrar gäller följande som index-sidor i den ordning som de används (skiftlägeskänsligt):

1. index.php
  2. index.html
  3. index.htm
  4. index.shtml
  5. index.wml

Autobahn-plattformen

För vår Autobahn-plattform gäller följande som index-sidor i den ordningen som de används (skiftlägeskänsligt):

1. index.html
  2. index.htm
  3. default.html
  4. default.htm