1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. Total kostnad för ett webbhotellspaket
  1. Home
  2. Webbhotell
  3. Total kostnad för ett webbhotellspaket

Total kostnad för ett webbhotellspaket

Den totala kostnaden är följande:

• Webbhotellspaketet (Privat, Företag eller Företag+) (med årsbetalning eller kvartalsbetalning)
  • Startavgift (engångsavgift)
  • Eventuell domänavgift (om man inte redan har ett domännamn)

Våra prislistor hittar du här:

Prisuppgifter för webbhotellsabonnemang
www.loopia.se/webbhotell/priser/
Prisuppgifter för domännamn
www.loopia.se/domannamn/detaljerad_prislista/
Extratjänster
www.loopia.se/webbhotell/extratjanster/

Som standard är alla priser på vår webbsida angivna exklusive moms. Du kan själv välja huruvida våra prislistor ska visas inkl. eller exkl. moms med funktionen för detta i vår sidfot (längst ned på loopia.se).

Du kan se aktuella priser i våra detaljerade prislistor för webbhotell och domännamn.