1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. Ta bort domän från faktura

Ta bort domän från faktura

Om du inte vill ha kvar alla domännamn på en aktiv (ej borttagen) faktura kan du på egen hand ta bort dem. Detta gör du i din kundzon (https://www.loopia.se/loggain/).

Under rubriken Domännamn, klicka på ett oönskat domännamn. I det nya fönster som öppnas går du ner till rubriken ”Förnyelser” och välj sedan ”Ta bort domännamn” eller ”Deaktivera domän”. Gör detta för samtliga oönskade domännamn.

Om endast vissa domännamn på fakturan inaktiveras skickas en ny faktura ut inom tre (3) timmar om du har e-postfakturering. Har du postfaktura kommer den nya fakturan till dig inom någon dag.

Inaktiverar du alla domännamn som fakturan avser tas fakturan bort per automatik inom tre timmar.