1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. Säga upp domännamn
  1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Säga upp domännamn

Säga upp domännamn

Your domain is set to autorenew

Om ni får ett meddelande med ämnesraden ’Renewal notification’ med följande information:

Vill ni inte förnya domännamnet och då redan deaktiverat eller raderat domännamnet från er kundzon så kan ni strunta i meddelandet och kasta det.

Är det däremot så att ni vill förnya domännamnet så behöver ni se till så att ni lagt tillbaka domännamnet i kontot och ångrat uppsägningen av domännamnet. Ni kan även ta kontakt med vår support för att få hjälp att förnya domännamnet om ni tagit bort det från er kundzon.