1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Registrera Dansk .DK domän

Registrera Dansk .DK domän

Vi erbjuder nyregistrering av Danska toppdomänen .DK genom vår leverantör Ascio och kan beställas via vår hemsida https://www.loopia.se/order eller i kundzonen för er som befintlig kund. Vid en nyregistrering så får ni även ett meddelande från Punktum ( Tidigare namn DK-Hostmaster ) där ni som blivande innehavare behöver acceptera deras avtal och villkor för domännamnet registreras. Detta skickas från Punktum dk A/S noreply@punktum.dk direkt till E-postadressen som ni angav när beställningen genomfördes eller för er som befintlig kund så skickas det till er kontaktadress.

Viktigt att veta är att förnyelsefaktura skickas direkt från Punktum DK samt att ni administrerar domännamnet kring byte av namnservrar och byte av inneahvare hos Punktum DK direkt och inte genom oss.

På denna sida så måste ni bocka i och godkänna avtalet. Ansökan kontrolleras sedan av Danska Registry och registreras sedan så fort som möjligt i det Danska registret.

Meddelande att domännamnet sedan registrerats skickas även ut och ni kan sedan börja administrera domännamnet som önskat.


Ni får ett sista meddelande och då från oss som meddelar att det är klart.

Was this article helpful?

Related Articles