Registrera Dansk .DK domän

Vi erbjuder nyregistrering av Danska toppdomänen .DK genom vår leverantör Ascio och kan beställas via vår hemsida https://www.loopia.se/order eller i kundzonen för er som befintlig kund. Vid en nyregistrering så får ni även ett meddelande från DK-Hostmaster där ni som blivande innehavare behöver acceptera deras avtal och villkor för domännamnet registreras. Detta skickas från DK Hostmaster A/S noreply@dk-hostmaster.dk direkt till E-postadressen som ni angav när beställningen genomfördes eller för er som befintlig kund så skickas det till er kontaktadress.

På denna sida så måste ni bocka i och godkänna avtalet. Ansökan kontrolleras sedan av Danska Registry och registreras sedan så fort som möjligt i det Danska registret.

Meddelande att domännamnet sedan registrerats skickas även ut och ni kan sedan börja administrera domännamnet som önskat.

Viktigt att veta är att förnyelsefaktura skickas direkt från DK-Hostmaster samt att ni administrerar domännamnet kring byte av namnservrar och byte av inneahvare hos DK-Hostmaster direkt och inte genom oss.

Ni får ett sista meddelande och då från oss som meddelar att det är klart.

Was this article helpful?

Related Articles