1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. Registrerar ni andra domäner än de på er hemsida

Registrerar ni andra domäner än de på er hemsida

Vi erbjuder enbart registreringar av de toppdomäner (.se, .com osv) som finns angivna på vår hemsida.

Det är dock möjligt att använda domäner under andra toppdomäner, som du köpt hos annan leverantör, i webbhotellabonnemang hos oss.

Dessa lägger du i så fall till i Loopia Kundzon först; på högersidan, klicka på Domännamn under Lägg till / skapa…

Gör också önskade inställningar precis som vanligt för domänen, t ex för hemsida och e-post.

Hos din domänleverantör, peka sedan domännamnet till våra namnservrar (ns1.loopia.se och ns2.loopia.se). Det betyder att dina val för din domän hos oss träder i kraft inom 48 timmar.

Om du under tiden vill se hur din hemsida ser ut hos oss, kan du använda en tillfällig adress enligt vår guide för loopiadns.com.