1. Home
  2. LoopiaSEO
  3. Loopia SEO vanliga frågor och svar

Loopia SEO vanliga frågor och svar

På Loopia erbjuder vi ett snabbt och billigt verktyg för dig som vill nå högre upp i sökmotorerna utan att ta in externa byråer/konsulter.

Behöver jag ha några förkunskaper om sökmotoroptimering för att använda LoopiaSEO?

Nej absolut inte, verktyget tar dig steg för steg framåt och ger dig alla kunskaper som krävs för att optimera just din hemsida.

Hur lång tid tar det innan min hemsida syns högre upp bland sökresultaten på t ex Google?

Att placeras högt upp bland sökresultaten på exempelvis Google är ingenting som sker över en natt, men följer du de rekommenderade förbättringsförslagen från LoopiaSEO så ökar du chanserna för att snabba på processen.

Måste jag kunna HTML för att använda LoopiaSEO?

De individuella uppgifterna du får i verktyget är så pass enkla att vem som helst kan utföra dem utan kunskaper i HTML.

Behöver jag ladda hem/installera andra program/tillägg för att använda LoopiaSEO?

Nej, detta är ett webb-baserat verktyg som du kan nyttja från valfri plats. Några av uppgifterna du får kan komma att kräva ett FTP-program men dessa uppgifter är inte nödvändiga.

Hur lång tid tar det att optimera min webbsida med verktyget?

Det är individuellt men du kan själv slutföra de olika optimeringsuppgifterna i din takt. Varje uppgift visar hur lång tid den tar att slutföra och du kan då allokera din tid efter detta.