1. Home
  2. LoopiaSEO
  3. LoopiaSEO är det bättre än tex Yoast SEO
  1. Home
  2. Wordpress
  3. LoopiaSEO är det bättre än tex Yoast SEO

LoopiaSEO är det bättre än tex Yoast SEO

En vanlig fråga vi får är om man behöver LoopiaSEO om man tex kör YoastSEO eller All in One SEO på sin WordPress-sida.

Svaret är att LoopiaSEO är en heltäckande produkt där ett SEO-plugin som Yoast/All in One SEO är ett av de verktyg som man ombeds installera och ställa in med hjälp av de videoguider som LoopiaSEO-tillhandahåller.

Skillnaden är att LoopiaSEO förutom att hjälpa dig ställa in SEO-tillägget i WordPress också kontrollerar att det är korrekt uppsatt. Efter det får du också kontinuerliga rapporter om ändringarna har hjälpt din sida.