1. Home
  2. Övrigt
  3. Installera TeamViewer i Windows

Installera TeamViewer i Windows

Den här guiden går igenom hur du installerar Loopia TeamViewer QuickSupport på en dator som kör Windows.

1. Börja med att besöka https://loopia.se/tv för att ladda ned Teamviewer. Följ instruktionerna för att spara installationsfilen.

2. När du laddat ned filen så klicka på TeamViewerQS.exe filen för att installera och starta TeamViewer QuickSupport programvara.

3. För att fortsätta med installationen, markera rutan Jag accepterar EULA och DPA och sedan Fortsätt

4. Läs och acceptera sedan även friskrivningsklausul.

5. Du har nu lyckats ladda ned, installera och startat Teamviewer. Du ska nu kunna se ditt användar-ID samt lösenord som du behöver ange för att få fjärrstyrd support av Loopia Support.