1. Home
  2. Loopia Sitebuilder (Äldre versioner)
  3. Sitebuilder: Hur raderar man en sida?

Sitebuilder: Hur raderar man en sida?

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23

Önskar du ta bort en sida så kan du följa dessa steg:

1. Gå in under fliken ”Sida”, välj den sida som du vill ta bort i rullistan på vänster sida och klicka sedan på ikonen som ser ut som en soptunna. ss+(2015-11-05+at+02.20.38)
  2. Du kommer då få frågan om du är säker på att du vill ta bort den. Dubbelkolla att du valt rätt sida i den lista som pil 2 visar ovan och tryck sedan ”OK” om du är säker.

Tips: På samma panel som radera-knappen finns finns även valen att lägga till en ny sida (plus-knappen), redigera sidnamn (pennan) samt att ladda om sidan (cirkelformade pilen). Ändringen sker för den sida som är vald i rullistan som pil 2 visar.