1. Home
  2. Webbhotell
  3. Hemsida ej synlig efter publicering
  1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Hemsida ej synlig efter publicering
  1. Home
  2. FTP
  3. Hemsida ej synlig efter publicering

Hemsida ej synlig efter publicering

Innan du laddar upp filerna för din hemsida behöver du kolla så att din domän har konfigurationen Hemsida hos Loopia.

För att din hemsida ska visas korrekt så behöver du publicera den till katalogen /mindoman.se/public_html/.

Kom ihåg att ersätta mindoman.se med det domännamn du har hos oss. Allt under denna mapp är tillgängligt över Internet, allt utanför denna mapp är enbart tillgängligt via FTP eller script under din webbplats.