1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Byta IP-adress för laget.se
  1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Byta IP-adress för laget.se

Byta IP-adress för laget.se

Denna guide visar hur du som DNS-kund hos Loopia uppdaterar din IP-adress för laget.se

Logga in i din Loopia Kundzon och klicka sedan på det domännamn du vill uppdatera.

Klicka sedan på DNS-editorn

Du kommer nu att se aktuella inställningar och behöver först ta bort den gamla IP-adressen 213.180.74.158

Klicka på Ta bort. Om du har samma IP-adress under WWW tar du bort även denna och lägger sedan till CNAME-record dns.laget.se under WWW.

Klicka sedan på Lägg till record under @ (även kallad root)-subdomänen och ange där den nya IP-adressen 185.21.146.248

Klicka på ”Lägg till” för att spara och inom någon timme kommer ändringen att vara propagerad ut på webben.