1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. Ändra kontaktuppgifter eller byta fakturamottagare
  1. Home
  2. Webbhotell
  3. Ändra kontaktuppgifter eller byta fakturamottagare
  1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Ändra kontaktuppgifter eller byta fakturamottagare

Ändra kontaktuppgifter eller byta fakturamottagare

Har du fått en faktura till en gammal adress eller bara vill uppdatera dina kontaktuppgifter?
Denna guide går igenom hur du snabbt och enkelt uppdatera dessa.
Saknar du inloggningsuppgifter till din Loopia Kundzon så kan du beställa nya via e-post eller SMS här.

Ändra adressuppgifter

Vill du byta adressuppgifter för dina fakturautskick?
Du gör detta inloggad i din Loopia Kundzon under menyvalet Kontoinställningar.

Välj här Kontoinnehavare.

Här kan du sedan ange nya kontaktuppgifter till dig i kontot.
Du kan också ange en separat fakturaadress dit dina fakturor sedan kommer att skickas.

Observera att du ej kan göra ett ägarbyte här utan detta gör du under Kontoinställningar > Överlåt konto eller domännamn.

Faktura via e-post eller post

I din Loopia Kundzon så kan du när som helst byta kontaktväg för dina fakturor.
Du gör detta under Kontoinställningar i din Loopia Kundzon.

Välj sedan Kontoinnehavare.

Här kan du sedan ange att din faktura ska skickas till din angivna postadress eller e-postadress. Vi på Loopia rekommenderar av miljöskäl och hastighetsskäl att du som kund väljer e-postfaktura. Skulle du i ett senare skede vilja skriva ut din faktura så hittar du alltid dina fakturor här i din Loopia Kundzon och kan när som helst skriva ut dem.