1. Home
  2. Fakturafrågor
  3. När får jag min domänfaktura?
  1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. När får jag min domänfaktura?

När får jag min domänfaktura?

Domännamn förnyas årsvis och när du får dina faktura beror på när ditt domännamn löper ut.

Till exempel:

• Domännamn som förnyas mellan 20XX-10-20 och 20XX-11-19 faktureras 20XX-09-01.
  • Domännamn som förnyas mellan 20XX-11-20 och 20XX-12-19 faktureras 20XX-10-01.

Du kommer alltså få en samlingsfaktura för alla domännamn som löper ut varje månad.
I din Loopia Kundzon kan du se aktuella förfallodatum för dina domän.

Okänd betyder att domänens förnyelse ej hanteras av oss eller att domännamnet inte är ett registrerat domännamn. Du kan på sidan https://whois.loopia.se se aktuell registrar (Domänombudet som ansvarar för domänens förnyelse) Det kan också betyda att domänen ej är registrerad.

Om datumet är rödmarkerat och har passerat så har domänen löpt ut. Du kan då återaktivera din domän.

Om datumet är rödmarkerat betyder det att domännamnets förnyelse är uppsagd och att du ej kommer få en förnyelsefaktura på domänen. Om du ändrat dig och vill förnya domänen bör du då omgående klicka på domänen i din Loopia Kundzon och där välja att aktivera domänen igen.