1. Home
  2. FTP

FTP

FTP (skapa konto och anslut)

FTP (File Transfer Protocol) används för att ladda ner och upp filer (till exempel din hemsida) till ditt webbhotellskonto. För... [...]

Läs mer … from FTP (skapa konto och anslut)

Filezilla

FileZilla är en FTP-klient för Windows, Mac och Linux. Programmet är gratis. Det är ett smidigt och bra verktyg för... [...]

Läs mer … from Filezilla

Hemsida ej synlig efter publicering

Innan du laddar upp filerna för din hemsida behöver du kolla så att din domän har konfigurationen Hemsida hos Loopia.... [...]

Läs mer … from Hemsida ej synlig efter publicering

Återställ webbfiler från backup genom FTP

Detta guide förklarar hur du kan återställa filer från backupen med hjälp av ett FTP-program. 1. Anslut till ditt konto... [...]

Läs mer … from Återställ webbfiler från backup genom FTP

Dreamweaver – Publicera

Dreamweaver är ett hemsidestillverkningsprogram som har stöd för att ladda upp sidor via FTP. Adobe har utvecklat Dreamweaver (tidigare Macromedia),... [...]

Läs mer … from Dreamweaver – Publicera

Kryptera din FTP-trafik

Det finns flera anledningar till att skydda eller kryptera sin trafik till och från sin dator. Främst för att trafiken... [...]

Läs mer … from Kryptera din FTP-trafik

Mitt CGI-skript fungerar inte

Det vanligaste problemet med CGI-script som ej fungerar är att du laddat upp det via Binary-läget i din FTP-klient samt... [...]

Läs mer … from Mitt CGI-skript fungerar inte

CuteFTP

CuteFTP är en FTP-klient som är utvecklad av GlobalSCAPE. Programmet är anpassat för nybörjare och är ett utmärkt val för... [...]

Läs mer … from CuteFTP

Cyberduck

Cyberduck är ett enkelt men ändå avancerat FTP-program för Mac OS X. Cyberduck är helt kostnadsfritt och erbjuder stöd för... [...]

Läs mer … from Cyberduck

Hur uppdaterar jag OpenCart till en senare version?

När Det kommer till uppdatering av OpenCart, så finns det dessvärre inget enkelt eller automatiserat sätt att göra detta på... [...]

Läs mer … from Hur uppdaterar jag OpenCart till en senare version?

Windows anslut via FTP

Om din webbsida ligger på vår Windows-plattform behöver du följa denna guide för att se hur du ansluter via FTP... [...]

Läs mer … from Windows anslut via FTP

Kopiera din WordPress-sida till en annan domän/subdomän inom Loopia

Denna guide kan du använda om du vill kopiera en WordPress-sida mellan två domännamn i ett Loopia-konto. Det kan till... [...]

Läs mer … from Kopiera din WordPress-sida till en annan domän/subdomän inom Loopia