1. Home
  2. tls

tls

SSL/TLS på Loopia

Denna guide går igenom hur du installerar kommersiella SSL på din domän på Loopia. Du kan antingen köpa ett SSL-certifikat... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Loopia

Konvertera SSL/TLS-certifikat och ta bort lösenordsskydd

Ibland genereras certifikat i filtypen .pfx (används i Windows-miljöer). När du skall installera certifikatet hos oss så används istället .cert... [...]

Läs mer … from Konvertera SSL/TLS-certifikat och ta bort lösenordsskydd

SSL/TLS på Windows

På vår Windows-plattform har du som kund automatiskt SSL påslaget. SSL-certifikaten som installeras är Lets Encrypt men du kan om... [...]

Läs mer … from SSL/TLS på Windows

Förnyelse SSL/TLS Certifikat hos Loopia AB

Förnya ditt SSL certifikat Vid förnyelse utav ditt SSL Certifikat så skickas meddelande ut till admin@mindoman.se precis som vid registrering.... [...]

Läs mer … from Förnyelse SSL/TLS Certifikat hos Loopia AB

WordPress Really Simple SSL

Vi på Loopia rekommenderar inte att du använder Really Simple SSL på din sida.Detta pga att din sida kommer att... [...]

Läs mer … from WordPress Really Simple SSL