1. Home
  2. POP3

POP3

E-postservrar

För att ansluta med en e-postklient till våra e-postservrar använder du nedanstående inställningar. Notera att ditt användarnamn är hela e-postadressen... [...]

Läs mer … from E-postservrar

POP3 med sparad kopia på servern

En vanlig funktion i e-postklienter är ”spara en kopia av meddelandet på servern” vilket ofta används för att ha en... [...]

Läs mer … from POP3 med sparad kopia på servern

Ändra kontoinställningar i Outlook

Denna guide visar dig hur du i efterhand kan ändra inställningar för ett e-postkonto (IMAP/POP3) i Microsoft Outlook365. 1. Börja... [...]

Läs mer … from Ändra kontoinställningar i Outlook

Ändra kontoinställningar i Apple Mail

Denna guide visar dig hur du i efterhand kan ändra inställningar för ett e-postkonto (IMAP/POP3) i Apple Mail. 1. Börja... [...]

Läs mer … from Ändra kontoinställningar i Apple Mail