1. Home
  2. outlook365

outlook365

Outlook 2016

Ställa in nytt konto automatiskt Starta programmet enligt de medföljande instruktionerna. Om du startar programmet för första gången så får... [...]

Läs mer … from Outlook 2016

Outlook (Outlook365)

Vi ska i denna guide beskriva hur du lägger till ditt e-postkonto i Microsoft Outlook. Först och främst så behöver... [...]

Läs mer … from Outlook (Outlook365)

Ändra kontoinställningar i Outlook

Denna guide visar dig hur du i efterhand kan ändra inställningar för ett e-postkonto (IMAP/POP3) i Microsoft Outlook365. 1. Börja... [...]

Läs mer … from Ändra kontoinställningar i Outlook