1. Home
  2. intrång

intrång

Intrång på sidan / Sidan hackad

Får du upp denna bilden eller ett liknande meddelande när du besöker din sida? Om er hemsida har blivit hackad... [...]

Läs mer … from Intrång på sidan / Sidan hackad

Säkra upp din SSH-klient med Sudo

SSH används för att ansluta till servern och ge den kommandon, och är det mest kritiska att skydda mot intrång... [...]

Läs mer … from Säkra upp din SSH-klient med Sudo

WordPress vanliga frågor

Här är en lista på de vanligaste frågorna vi får in rörande WordPress: Vit eller bara felsida i WordPress Flytta... [...]

Läs mer … from WordPress vanliga frågor

Jag tror att jag har fått intrång i mitt Loopia-konto

Har du fått ett mail som ser ut att komma från Loopia där du ombeds logga in med ditt användarnamn... [...]

Läs mer … from Jag tror att jag har fått intrång i mitt Loopia-konto