1. Home
  2. Wordpress
  3. WordPress AI-assistenten

WordPress AI-assistenten

När du installerar din WordPress via vår kundzon här på Loopia, får du från och med augusti 2024 även med vår AI-assistent.
AI-assistenten kommer att finnas där när du använder den vanliga WordPress-redigeraren (Gutenberg) för att skriva text eller lägga till bilder.
Som grund kommer du att ha temat Extendable, och vi rekommenderar att du använder detta tema.
Fördelen är att du kommer att få en WordPress-sida som laddar snabbt och har en stilren design.
AI-assistenten är fri att använda för dig som är kund hos Loopia och har din WordPress-hemsida hos oss.

Text-redigering

AI-assistenten blir din personliga copywriter och kan hjälpa dig med att skriva texter, översätta, optimera och mycket mer. Bara din fantasi sätter gränserna här.
Kanske vill du att den ska sökmotoroptimera din text för ett visst sökord eller göra din text mer säljande?
Markera bara den text du vill ha hjälp med och låt AI-assistenten göra jobbet genom att klicka på ”Fråga AI”.
Du får förslag på ny text och kan välja att klistra in den i ditt textblock.

Bild-assistenten

Behöver du hjälp med att välja bilder eller skapa helt unika bilder? Då kan du använda vår AI-drivna bildassistent.
Lägg till ett nytt bildblock på din sida/inlägg eller klicka på en befintlig bild och välj ”Få personligt anpassade bilder”

Här har du tillgång till vår AI-assistent som kan skapa bilder åt dig. Skriv bara en kort instruktion om vilken sorts bild du vill ha och låt AI skapa den.
Är du inte nöjd kan du alltid skapa om bilden.
Vill du hellre ha fotografier har du också tillgång till ett stort bildarkiv från Unsplash där du kan välja fritt bland gratisbilder att använda på din webbsida.

Kan jag stänga av AI-assistenten?

Genom att inaktivera de två tilläggen i din WordPress stänger du av AI-assistenten. Du kan även ta bort dessa tillägg om du inte avser att använda dem.