1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. URL-Redirect som i LoopiaDNS

URL-Redirect som i LoopiaDNS

Vår URL-Redirect (WWW-Redirect) som man konfigurerar från DNS-tjänsten kan enklast jämföras med ett PHP-skript som använder sig av header()-funktionen för att ändra adress som webbläsaren visar.

Motsvarande PHP-kod som vi använder är bifogat till det här dokumentet och det är bara att ersätta https://www.loopia.se/closed/ med den adressen som du vill använda istället.

Högerklicka på denna länk och välj Spara som index.php för att spara filen till din hårddisk och sedan kan du ladda upp den till din public_html/-mapp.