1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. URL-Forward som i LoopiaDNS

URL-Forward som i LoopiaDNS

Vår URL-Forward (WWW-Forward) som man konfigurerar från DNS-tjänsten kan beskrivas som en HTML-sida som med hjälp av en frame (som täcker hela sidan) inkluderar måladressen.

Motsvarande HTML-kod som vi använder är bifogat till det här dokumentet och det är bara att ersätta http://www.loopia.se/closed/ med den adressen som du vill använda istället.

Högerklicka på denna länk och välj Spara som index.html för att spara filen till din hårddisk och sedan kan du ladda upp den till din public_html/-mapp.