1. Home
  2. E-post
  3. Rensa epost

Rensa epost

Det finns flera sätt att rensa upp och ta bort gamla meddelanden ifrån sina epostkonton på Loopia.
Det är att rekomendera att att du använder någon av de E-postklienter som finns för detta men om detta ej är möjligt så kan du i din webbmail göra denna uppstädning.

När du använder en av dessa E-postklienter och funktionen POP3 så var noggrann med att funktionen ”Lämna en kopia av meddelandet på servern” är avmarkerat då ni annars lagrar all epost dubbelt dvs både i erat epostkonto och lokalt på eran dator.