1. Home
  2. Loopia Sitebuilder (Äldre versioner)
  3. Sitebuilder: Hur man anpassar text runt en bild

Sitebuilder: Hur man anpassar text runt en bild

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23

Ibland kan det vara snyggt att ”klä” texten runt en bild. Såhär gör du:

1. Gå in under ”Widgets”
  2. Välj ”Populära” från rullistan
  3. Välj ”Text” och dra sedan in den till önskad plats på sidan och lägg in den text som du önskar.
  4. På den inställningspanel som dyker upp en bit ovanför textwidgeten finns det ett val som ser ut som en tavla med ett berg i som du klickar på. Du får då valet att antingen ladda upp en ny bild, eller att välja en av de som redan finns uppladdade.
  5. Efter att bild valts så kan man på samma inställningspanel som ovan välja huruvida bilden ska sorteras till vänster eller höger sida av texten med hjälp av de två val som finns till höger om ikonen som användes i steg 4.Tips: Du kan nu dra runt bilden i texten genom att hålla ner vänster musknapp medan muspekaren är ovanför bilden.