1. Home
  2. Loopia Kundzon
  3. Lägga till domän i kundzonen
  1. Home
  2. Domäner/DNS
  3. Lägga till domän i kundzonen

Lägga till domän i kundzonen

1. För att lägga till ett domännamn som du redan är innehavare av behöver du först logga in i Loopia Kundzon med de användaruppgifter du har mottagit från oss.

2. När du är inloggad i din kundzon så klickar du på Köpa eller lägga till domännamn.

3. Du kan här välja att beställa ett nytt domännamn eller lägga till ett befintligt domännamn. Klicka på Lägg till befintligt domännamn för att gå vidare.

Notera att domännamn bara får läggas till i kontot om det är samma innehavare på domännamnet som på kontot.

4. På den nya sidan fyller du i domännamnet som du önskar lägga till och klickar sedan på Lägg till domännamn.

• Om domänen inte redan finns i ett konto hos oss så kommer den att läggas till med lyckat resultat.
  • Ifall du lägger till en domän som inte är ett registrerat domännamn så kommer du kunna välja Lägg till ändå eller Beställ.

5. För att lägga in inställningar på domänen så går du till startsidan i din kundzon och klickar på ditt domännamn i listan Domännamn.