1. Home
  2. Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder: Bädda in egen HTML-kod

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23 Vill man lägga in en funktion på sidan från en tredjepartsleverantör så kan de... [...]

Läs mer … from Sitebuilder: Bädda in egen HTML-kod

Vilken sitebuilder har jag?

Inledning I denna guide visar vi hur du kan se om du använder våran nya sitebuilder eller om du ligger... [...]

Läs mer … from Vilken sitebuilder har jag?

Loopia Sitebuilder: Kom igång med en demo

Med Loopia Sitebuilder kan du snabbt och enkelt skapa en hemsida genom att dra och släppa text och bilder där... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Kom igång med en demo

Loopia Sitebuilder: Betalningsmetoder i Sitebuilder Webbutik

Loopia Sitebuilder Webbutik har stöd för följande betalningsmetoder i Sverige: Stripe PayPal 2Checkout Bambora Online BitPay Klarna OBS: Betalmetod leverantörer... [...]

Läs mer … from Loopia Sitebuilder: Betalningsmetoder i Sitebuilder Webbutik

Introduktion till Loopia Sitebuilder

Denna guide går igenom de funktioner som kan vara bra att kunna när man bygger sin sida i Loopia Sitebuilder.... [...]

Läs mer … from Introduktion till Loopia Sitebuilder