1. Home
  2. Loopia Sitebuilder
  3. Loopia Sitebuilder: Kom igång med en demo

Loopia Sitebuilder: Kom igång med en demo

Med Loopia Sitebuilder kan du snabbt och enkelt skapa en hemsida genom att dra och släppa text och bilder där du vill ha dem. Sen kan du publicera sidan med ett klick för hela världen att se. Innan du köper ett webbhotellspaket (Loopia Sitebuilder ingår i alla våra webbhotellspaket) kan det vara skönt att testa verktyget ett par gånger först, därför erbjuder vi en demoversion kostnadsfritt i 14 dagar.

Kom igång med en demohemsida

  • Gå till https://www.loopia.se/sitebuilder/ och klicka på knappen “Prova Gratis”.
  • Fyll i din mejladress, du kommer få länken till demohemsidan skickad till dig.
  • Klicka på länken i mejlet och kom igång med att bygga din alldeles egna hemsida! 

Vilken version får jag testa?

Demosidan som du får tillgång till är Loopia Sitebuilder Small där du får tillgång till att skapa två sidor på din hemsida. Om du senare skulle vilja uppgradera till ett större paket när demoperioden är slut så går det såklart bra att göra från Kundzonen.

Finns det något exempel på hur en Sitebuilder kan se ut?

En vanlig fråga om Loopia Sitebuilder är hur den ser ut, kommer hemsidan att se bra och professionell ut? För att du ska få inspiration till hur en Sitebuilder hemsida kan se ut så samlar vi här en del exempel. Listan byggs på allt eftersom. 

CarbonaraKingen.se

CarbonaraKingen.se

Flytta in din demo till ditt webbhotellskonto och visa den på din egen domän

När du har testat Loopia Sitebuilder ett tag och känner att du vill jobba vidare med den och visa upp den på din egen domän så kan du enkelt flytta in den i ditt webbhotellskonto hos Loopia med hjälp av vår Super Support.

För att flytta in demo hemsidan i ditt Loopiakonto så gör du följande:

  • Maila support@loopia.se med ditt kundnummer och demolänken.
  • När Sitebuildern är importerad så kan du fortsätta jobba med den och välja vilken domän i ditt konto den ska vara kopplad till.
Was this article helpful?

Related Articles