1. Home
  2. pst

pst

Hur gör jag backup på min e-post i Outlook? PST-filer

Här går vi igenom hur du gör en lokal bakup på de e-post meddelanden du har i mail programmet Outlook.... [...]

Läs mer … from Hur gör jag backup på min e-post i Outlook? PST-filer

Webbmail, importera kontakter

I webbmailen kan du importera kontakter till din adressbok från en CSV-fil. Du hittar importfunktionen i webbmailen under menyvalet: Kontakter... [...]

Läs mer … from Webbmail, importera kontakter

Flytta e-postkonto med hjälp av Outlook

Om du ska flytta e-postmeddelanden mellan tjänster eller exempelvis byta e-postadress finns det flera sätt att behålla sin e-posthistorik (skickade... [...]

Läs mer … from Flytta e-postkonto med hjälp av Outlook