Webbmail, importera kontakter

I webbmailen kan du importera kontakter till din adressbok fån en CSV-fil.
Du hittar importfunktionen i webbmailen under menyvalet: Kontakter och sedan Importera.

Filen ska innehålla kommaseparerade uppgifter om kontakten.
Vanligen:
Rad 1: first_name,last_name,email
Rad 2: Förnamn,Efternamn,namn@mindoman.se

Ladda upp filen och när den är importerad dyker dina nya kontakter upp i adressboken efter att du stänger importfönstret.

Jag får felmeddelande om formateringen på filen?

Om du har exporterat filen från tex Outlook kommer det oftast med rader eller fält som ej stöds i webbmailen. Antingen bör exportfilen rensas från allt förutom Förnamn, Efternamn, Företag, Telefon och epostadress eller bör man skapa filen för hand.