1. Home
  2. Migrering

Migrering

Migrera din blogg

Många tror att bara för att man flyttar sin blogg så måste man börja om från början och att man... [...]

Läs mer … from Migrera din blogg

Migrera WordPress

Den här guiden visar hur du snabbt kan flytta din WordPress-installation till Loopia från en annan leverantör. Innan vi påbörjar... [...]

Läs mer … from Migrera WordPress

Flytta hemsida och e-post till Loopia

Att flytta din hemsida, e-post och dina domännamn kan låta krångligt, men följer du nedanstående guide så är det faktiskt... [...]

Läs mer … from Flytta hemsida och e-post till Loopia

Flytta en Joomlahemsida

Att flytta en Joomlahemsida mellan två domännamn är relativt enkelt Du behöver en FTP-programvara installerad på din dator och inloggningsuppgifter... [...]

Läs mer … from Flytta en Joomlahemsida

Migrera från Access till MariaDB/MySQL

Microsoft Access är en filbaserad databaslösning som inte är anpassad för dynamiska webbsidor. Trots det används den i stor utsträckning... [...]

Läs mer … from Migrera från Access till MariaDB/MySQL

Flytta från wordpress.com

WordPress.com använder ett system som heter WordPressMU för sina bloggar, det går att exportera detta till en egen installation på... [...]

Läs mer … from Flytta från wordpress.com

Flytta din e-post till Loopia

En vanlig fråga till supporten är ”hur flyttar jag min e-post som jag har hos en annan leverantör till mitt... [...]

Läs mer … from Flytta din e-post till Loopia