1. Home
  2. hackad

hackad

Intrång på sidan / Sidan hackad

Får du upp denna bilden eller ett liknande meddelande när du besöker din sida? Om er hemsida har blivit hackad... [...]

Läs mer … from Intrång på sidan / Sidan hackad

Hur håller jag min WordPress-sida säker?

WordPress är världens mest använda verktyg för att bygga hemsidor. Det finns tusentals teman och tillägg till WordPress vilket ger... [...]

Läs mer … from Hur håller jag min WordPress-sida säker?

Varför har min WordPress fått ett intrång?

WordPress är världens mest använda verktyg för att bygga hemsidor. Det finns tusentals teman och tillägg till WordPress vilket ger... [...]

Läs mer … from Varför har min WordPress fått ett intrång?

Min WordPress har fått ett intrång, vad gör jag nu?

WordPress är världens mest använda verktyg för att bygga hemsidor. Det finns tusentals teman och tillägg till WordPress vilket ger... [...]

Läs mer … from Min WordPress har fått ett intrång, vad gör jag nu?

WordPress vanliga frågor

Här är en lista på de vanligaste frågorna vi får in rörande WordPress: Vit eller bara felsida i WordPress Flytta... [...]

Läs mer … from WordPress vanliga frågor

Jag tror att jag har fått intrång i mitt Loopia-konto

Har du fått ett mail som ser ut att komma från Loopia där du ombeds logga in med ditt användarnamn... [...]

Läs mer … from Jag tror att jag har fått intrång i mitt Loopia-konto