1. Home
  2. DynDNS

DynDNS

Synology DiskStation DSM 5.0+

För att komma åt inställningarna för DynDNS börjar med att gå till kontrollpanelen och klickar på Extern åtkomst. I den... [...]

Läs mer … from Synology DiskStation DSM 5.0+

PowerShell

Denna guide visar hur du med hjälp av PowerShell kan dynamiskt uppdatera din domäns DNS här på Loopia. #Your info... [...]

Läs mer … from PowerShell

Förbereda domän för vårt dyndns-stöd

Som kund till oss så kan du använda dig utav vårt DynDNS-stöd för att uppdatera dina domännamns IP-adresser. Det är... [...]

Läs mer … from Förbereda domän för vårt dyndns-stöd

LoopiaDNS med dynamisk IP

Med LoopiaDNS kan du som har en dynamisk IP-adress på ett enkelt sätt ha din egen server kopplad till ditt... [...]

Läs mer … from LoopiaDNS med dynamisk IP

D-Link

De flesta (äldre) hemmaroutrar av märket D-Link har en inbyggd DynDNS-klient. Denna fungerar bra att använda med vår DynDNS-tjänst. De... [...]

Läs mer … from D-Link

DynDNS CURL

Programmet cURL är ett verktyg för UNIX som kan användas för att uppdatera IP-adressen dynamiskt. Programmet kan användas på följande... [...]

Läs mer … from DynDNS CURL

DNS-klienter

Nedan listas alla artiklar i denna kategori. DynSite cURL DDclient (Linux & UNIX) D-Link DynDNS Synology DiskStation DSM 5.0+ Edgerouter... [...]

Läs mer … from DNS-klienter

Uppdatera dynamisk IP-adress med LoopiaAPI

Om du vill uppdatera din dynamiska IP-adress hos Loopia men har stängt av inloggning med lösenord till kundzonen, eller om... [...]

Läs mer … from Uppdatera dynamisk IP-adress med LoopiaAPI

Edgerouter

Routrar med EdgeOS har en inbyggt DynDNS-klient och denna fungerar bra att använda med vår DynDNS-tjänst. De modeller vi har... [...]

Läs mer … from Edgerouter