1. Home
  2. användare

användare

Hantera användare i Sudo

Programmet Sudo används för att säkra upp din SSH-klient och till exempel motverka intrång. Nedan beskriver vi hur du hanterar... [...]

Läs mer … from Hantera användare i Sudo

MySQL/MariaDB-administration

Databaser används för att spara datan för många webbplatser. För att kunna installera WordPress, Joomla och liknande så är en... [...]

Läs mer … from MySQL/MariaDB-administration

Hur gör jag min användare till administrator i Microsoft 365

Här går vi igenom hur du byter användarnivå på din Microsoft 365-användare. Först måste du logga in i Loopia Kundzon.... [...]

Läs mer … from Hur gör jag min användare till administrator i Microsoft 365