WordPress Super Cache

WordPress Super Cache är ett tillägg till WordPress vars huvuduppgift är att generera statiska HTML-filer av din WordPress-blogg. Detta påskyndar sidvisningarna då varje besökare inte behöver processa de PHP-filer/databasanrop som annars måste utföras vid varje sidvinsing.
Resultatet blir en märkbart snabbare laddning av din WordPress-sida.

I Loopias One-click-installer så inkluderar vi detta tillägg som även är påslaget från början. Vi har också optimerat tillägget så att din webbsida lagras i webbserverns snabba ram-minne och den får då minimala laddtider.

Slå på/av WP Super Cache

Hur slår jag av WP Super Cache?

Logga in i administratörspanelen för din WordPress-sida.
Gå till “Tillägg” för att se din sidas alla installerade tillägg.

Tillägg

Lokalisera WP Super Cahce och välj där “Inställningar”, här ska du INTE välja att avaktivera pluginet helt utan du går in under “Inställningar”.

WPSuperCache

På första sidan som visas så väljer du att slå av cachning

Uppdatera sedan tilläggets status

Avsluta sedan med att för säkerhets skull ta bort eventuella lagrade filer genom att välja “Radera Cache”

Hur slår jag på WP Super Cache?

Logga in i administratörspanelen för din WordPress-sida.
Gå till “Tillägg” för att se din sidas alla installerade tillägg.

Tillägg

Lokalisera WP Super Cahce och välj där “Inställningar”. Är WP Super Cache inaktiverat så behöver du först aktivera det här.

WPSuperCache

På första sidan som visas så väljer du att slå på cachning

Uppdatera sedan tilläggets status

När du sedan besöker sidan för första gången så kommer den att lagras i cachen och snabbt kunna visas för nästkommande besökare.

Jag har avaktiverat WP Super Cache med sidan cachas ändå

Via FTP så kan du då öppna filen “wp-config”.
Den ligger direkt i katalogen “public_html”.

Öppna filen i en texteditor och lokalisera raden: define(‘WP_CACHE’, true);

Ändra då denna till: define(‘WP_CACHE’, false);

Spara filen och ladda upp den igen på samma plats.