1. Home
  2. Wordpress
  3. WordPress-sökväg till media

WordPress-sökväg till media

Om du tidigare tagit bort media-sökvägarna i WordPress eller flyttat hemsidan från en annan leverantör så kan dessa inställningar saknas i WordPress. Denna guide gäller endast om du tidigare skapat media-subdomäner till din WordPress-sida (detta görs automatiskt med vår One Click Installer).

För att ändra dessa sökvägar loggar du först in i din WordPress-administration.

Adressen du har i adressfältet bör nu sluta på ”index.php”. Ändra detta till ”options.php” och klicka enter.

screenshot-wordpress jontejnung se 2015-06-15 14-22-21

Leta här fram värdena ”upload_path” och ”upload_url_path” och ändra dem som nedanstående inställningar. Byt ut ”mindoman.se” mot ditt eget domännamn.

upload_path => ../../media.mindoman.se/public_html
upload_url_path => http://media.mindoman.se