1. Home
  2. Webbhotell
  3. WordPress Classic Editor
  1. Home
  2. Wordpress
  3. WordPress Classic Editor

WordPress Classic Editor

Har du precis installerat/uppgraderat till WordPress 5.x och finner den nya Gutenberg-redigeraren svår i början?

Då kan du återfå det gamla redigeringsverktyget från tidigare WordPress-versioner genom att installera tillägget Classic Editor.

Inloggad i din WordPress väljer du ”Tillägg–>Lägg till nytt” och söker där upp Classic Editor

Installera och aktivera detta tillägget.

Nu kan du återigen redigera dina inlägg/sidor som tidigare.

Vi råder dig dock att kika lite mer på Gutenberg-redigeraren då denna kommer att vara standard för kommande WordPress-versioner.