1. Home
  2. E-post
  3. Visa Mappar I Webbmailen

Visa Mappar I Webbmailen

Om du inte ser samtliga mappar när du är inloggade i din webbmail så kan det bero på att du inte prenumererar på dessa.

För att få fram dessa mappar så gör du följande:

Logga in i din webbmail och välj där Inställningar till vänster.

Välj sedan Mappar i den vänstra spalten av sidan och du ska nu se en lista på de mappar som finns associerade med ditt e-postkonto.

Här kan du markera de kataloger du vill ska finnas med i din mapplista i webbmailen.
Kryssa i dem och återgå sedan till din Inkorg genom att klicka på Meddelanden till vänster.
Notera att du inte kan dölja system-mapparna i mapplistan.