Visa Mappar I Webbmailen

Om du inte ser samtliga mappar när du är inloggade i din webbmail så kan det bero på att du inte prenumererar på dessa.

För att få fram dessa mappar så gör du följande:

Logga in i din webbmail och välj där Inställningar högst upp till höger.

Välj sedan Kataloger i den vänstra spalten av sidan och du ska nu se en lista på de kataloger som finns associerade med ditt e-postkonto.

Här kan du kryssa i de kataloger du vill ska finnas med i din mapplista i er webbmail.
Kryssa i dem och återgå sedan till din Inkorg genom att klicka på Meddelanden högst upp till höger.