1. Home
  2. E-post
  3. Spara adress från e-mail i webbmailen

Spara adress från e-mail i webbmailen

I webbmailen kan man snabbt och smidigt lägga till nya adresser från sin inkorg.

Markera det meddelande som är skickat från en e-postadress du vill spara.

Klicka sedan på avsändaren. Texten Lägg till i adressbok dyker då upp och du kan direkt klicka här för att spara adressen. Du kan även välja att skicka ett nytt e-postmeddelande till avsändaren.

En grön bekräftelseruta ska nu synas nere till höger i din webbmail.

Du kan sedan redigera den nya kontakten och lägga till namn, telefonnummer m.m. genom att klicka på Kontakter till höger i webbmailen.